ТМ «Яготинське для дітей» разом зі споживачами продовжують благодійну місію з порятунку дитячих сердець

2 червня 2023

Дитячий молочний бренд «Яготинське для дітей» долучається до чергового етапу благодійної акції «Серце б’ється завдяки…», започаткованого мережею «Фора». Головною метою проекту є допомога дітям, які мешкають в Україні і мають вади серця. Благодійна акція стартує в День захисту дітей — 1 червня — і триватиме до 30 червня 2023 року. В цей період  з кожної одиниці продукції ТМ «Яготинське для дітей», що буде продана в магазинах мережі «Фора», 1 гривня перераховуватиметься на благодійність.

«Шостий рік поспіль ми об’єднуємось заради порятунку життів маленьких українців. І війна не стала нам на заваді. Навпаки. Наші незламні споживачі ще завзятіше продовжують підтримувати добрі справи. Ми впевнені, що і цього разу, об’єднавшись, ми зможемо врятувати серденька маленьких українців», — зазначила PR-менеджер ГК «Молочний альянс» Світлана Хіноцька.

В благодійному проекті «Серце б’ється завдяки…» бере участь вся продукція, що випускається під ТМ «Яготинське для дітей». Зібрані впродовж дії акції кошти будуть переведені на рахунок Українського фонду допомоги, який, в свою чергу, закупить обладнання: імпланти-оклюдери, стенти, кондуітиви — для проведення ендоваскулярних операцій дітям, які мають вади серця.

Операції будуть проводитися в найкращих спеціалізованих лікарнях України — в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова, в Київському інституті серця та в Першому територіальному медичному об’єднанні Львова.  

Нагадаємо, ТМ «Яготинське для дітей» разом із мережею «Фора» та Українським фондом допомоги проводять благодійну акцію «Серце б’ється завдяки…» вже шостий рік. У 2017-2022 роках на зібрані кошти, за підсумками акцій, було проведено операції на серці 19 маленьким українцям і україночкам.