13 грудня 2022

310 157 гривень вдалось зібрати в результаті чергової хвилі акції «Серце б’ється завдяки…», яку проводили ТМ «Яготинське для дітей», мережа супермаркетів «Фора» та Благодійний фонд «Уфонд».

Завдяки кожному, хто впродовж дії акції — з 1 вересня по 14 жовтня 2022 року — купував продукцію ТМ «Яготинське для дітей» в магазинах мережі «Фора», вдалось врятувати життя 4 діточкам: 3-річній Аделіні Лучків з Дрогобича, 6-річній Єві Цигульській з Тернопільщини, 13-річній Крістіні Черепан з Чернігівської області та 18-річному Сергію Гурі зі Львівщини.

Операції на серці були проведені в найкращих спеціалізованих лікарнях України – в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова та в Першому територіальному медичному об’єднанні Львова.

Нагадаємо, ТМ «Яготинське для дітей» разом із мережею «Фора» та Українським журналістським фондом проводять благодійну акцію «Серце б’ється завдяки…» вже п’ятий рік. У 2017-2022 роках на зібрані кошти, за підсумками акцій, було проведено операції на серці 15 маленьким українцям.