14 грудня 2020

Добре відомий молочний бренд «Яготинське» виводить на ринок унікальну новинку — сиркові тришарові десерти: зі злаками та вишнею, зі злаками, грушею та соком лайма, зі злаками, персиком та соком маракуйї. Вони складаються із трьох шарів: мюслі, у складі яких — суміш із 5 злаків (пластівців із пшениці, ячміню, жита, овсу, спельти, крупи вівсяної) та горіхів (мигдалю та фундуку), найніжніший кисломолочний сир та заливка, до складу якої входять натуральні фрукти. Десерти мають ніжну текстуру та вишуканий смак. Ці смаколики стануть у нагоді у якості корисного сніданку або повноцінного перекусу. Випускаються тришарові десерти в стакані, масою нетто 200 грамів і мають термін зберігання — 30 діб.

Класичні сиркові десерти від ТМ «Яготинське» мають широкий вибір різноманітних натуральних наповнювачів: «персик», «чорниця», «полуниця», «мигдаль», «фісташкове морозиво», «ананас-диня», «шоколад-фундук». В їх основі — кисломолочний сир, заквашувальна культура та шматочки справжніх натуральних фруктів. Випускаються сиркові десерти в стакані, масою нетто 180 грамів і мають термін зберігання — 30 діб.

Ще одна новинка в родині «Яготинське» — густі йогурти в стаканах. Вони виготовляються шляхом ультрафільтрації, що додає йогуртам більш щільну консистенцію. А неперевершеного смаку продукту додають справжні фрукти та ягоди. Смаки наповнювачів в йогуртах — як класичні — чорниця, полуниця, манго, так є і цікаві поєднання, такі, як персик-маракуйя та вишня-ревінь. Фасуються йогурти в стакани, масою нетто 280 грамів та мають термін зберігання — 21 добу.

Всі ці новинки виробляються на ТДВ «Яготинський маслозавод» в новозбудованому цеху на новому технологічному обладнанні із високоякісного молока, яке закуповується у великих фермерських господарств.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2020 року ТМ «Яготинське» вивела на ринок широку лінійку йогуртів в пляшках з пробіотиками LGG та ВВ-12. Фрукти, ягоди та злаки підібрані так, щоб кожен споживач зміг вподобати для себе улюблений смак і насолоджуватись ним.