Єднання заради порятунку дитячих життів: стартує благодійний проєкт ТМ «Яготинське» та БФ «Таблеточки»

18 березня 2024

Відомий український молочний бренд «Яготинське» спільно з Благодійним фондом «Таблеточки» розпочинають чергову хвилю благодійного проєкту #Більшеніжмолоко. Метою його є допомога онкохворим дітям, що мешкають в Україні.

«Ми продовжуємо реалізовувати нашу соціальну місію: турботу про здоров’я нації. Дякуємо партнеру — БФ «Таблеточки» і нашим споживачам — за допомогу в цій важливій справі, направленій на порятунок життів маленьких українців. Наші дітки вже другий рік живуть в тривогах, під постійними обстрілами. А онкохворі діти  ще й у власній боротьбі проти підступної хвороби під назвою «рак». І ми знову єднаємось, щоб показати їм, що вони не самі в цій боротьбі і ми підтримуємо їх», — говорить PR-менеджер ГК «Молочний альянс» Світлана Хіноцька.

Проєкт #Більшеніжмолоко триватиме 2 місяці: з 18 березня 2024 року по 18 травня 2024 року. В цей період кожен, хто придбає паковання молока «Велике» 2,6% жиру ТМ «Яготинське» 1500 г або 2000 г, стає учасником благодійного проєкту, а виробник – ТДВ «Яготинський маслозавод» — з кожного проданого паковання перерахує 1 гривню до БФ «Таблеточки». Зібрана сума буде спрямована на нагальну допомогу онкохворим дітям.
 

«Щодня три українські сімʼї дізнаються, що у їхньої дитини рак. Він не став на паузу під час війни, але і ми не склали руки. Попри всі виклики, фонд «Таблеточки» продовжує надавати медичну та психосоціальну допомогу цим дітям, їх родинам та ключовим українським лікарням, де вони лікуються. У 2023 році допомогу фонду отримали 1,5 тисячі дітей та їхніх родин. Разом з партнерами та благодійниками приймаємо сьогоднішні виклики та йдемо у майбутнє, де жодна дитина не помирає від раку в сильній, цілісній, незалежній Україні. Ми вдячні ТМ «Яготинське» та усім покупцям за непохитну підтримку вже 6 рік поспіль та внесок у майбутнє дітей», — говорить Світлана Пугач, директорка зі стратегічних партнерств фонду «Таблеточки».

Як і в минулі хвилі благодійного проєкту, паралельно триватиме й соціальний флешмоб #Більшеніжмолоко. Щоб долучитися до нього, необхідно:

  • Купити акційне  паковання молокоа ТМ «Яготинське» 2,6% жиру 1500 грамів або паковання молока «Велике»
  • Розмістити фото/відео з акційним пакованням на своїй сторінці в будь-якій  соціальній мережі
  • Написати слова підтримки онкохворим дітям з хештегом акції #Більшеніжмолоко

Акція #Більшеніжмолоко проводиться на території України, окрім тимчасово окупованих територій і зон проведення активних бойових дій.

Довідка: Таблеточки – благодійний фонд, який допомагає онкохворим дітям та їхнім сім’ям в Україні. Понад 7500 дітей отримали допомогу фонду з 2011 року.