1 грудня 2022

Добре відомий в Україні молочний бренд «Яготинське» разом із Благодійним фондом «Таблеточки» розпочинають черговий раунд спільного проєкту «Більшеніжмолоко», який направлений на допомогу дітям, що хворіють на рак.

Період проведення проекту — з 1 грудня 2022 року по 31 січня 2023 року. В цей період кожен, хто придбає упаковку молока «Велике» 2,6% жиру ТМ «Яготинське», стає учасником благодійного проєкту, а виробник з кожної проданої упаковки перерахує 50 копійок до БФ «Таблеточки». Зібрана сума буде спрямована на нагальну допомогу онкохворим дітям.

#Більшеніжмолоко — це не просто благодійний проєкт. Це й соціальний флешмоб, який об’єднує всіх, хто має намір підтримати онкохворих дітей і допомогти їм у подоланні важкої хвороби.

Долучитись до соціального флешмобу #Більшеніжмолоко досить просто. Для цього необхідно:

  • Купити акційне молоко «Велике» 2,6% ТМ «Яготинське»
  • Розмістити фото/відео з акційною упаковкою на своїй сторінці в будь-якій соціальній мережі
  • Написати слова підтримки онкохворим дітям з хештегом акції #Більшеніжмолоко

«Цього року благодійна акція #Більшеніжмолоко має особливе значення для дітей з онкологічними хворобами та їхніх родин, які опинилися у двох війнах. З продажу кожної акційної упаковки молока Велике ТМ «Яготинське» 50 копійок буде спрямовано на підтримку онкохворих дітей, які просто зараз ведуть свою власну війну у відділеннях по всій країні. Рак не знає, що йде велика війна, і сотні дітей потребують допомоги просто зараз. Що більше споживачів підтримають нашу спільну благодійну акцію, то більше дітей отримають життєво необхідну допомогу. А відтак — шанс на одужання», — говорить директорка зі стратегічних партнерств БФ «Таблеточки» Світлана Пугач.

Акція #Більшеніжмолоко проводиться на території України, окрім тимчасово окупованих територій і зон проведення активних бойових дій.

Довідка: Таблеточки – благодійний фонд, який допомагає онкохворим дітям та їхнім сім’ям в Україні. Понад 6500 дітей отримали допомогу фонду з 2011 року.