15 травня 2023

250 тисяч гривень на лікування онкохворих дітей перерахувало до БФ «Таблеточки» ТДВ «Яготинський маслозавод». Цю суму вдалось зібрати завдяки кожному споживачу молока «Велике» 2,6% жиру ТМ «Яготинське», який долучився до спільної благодійної акції #Більшеніжмолоко, яку проводили ТМ «Яготинське» та БФ «Таблеточки»  з 1 грудня 2022 року по 31 січня 2023 року. Згідно умов акції, з кожної проданої упаковки, в період дії акції, виробник перерахував 50 копійок до БФ «Таблеточки».

«В Україні триває війна…не тільки з рашизмом…Щороку страшна хвороба під назвою «рак» забирає сотні життів українських діточок….Саме тому наша компанія продовжує проводити соціальну місію у боротьбі з дитячою онкологією. Ми, зі свого боку, дуже вдячні всім споживачам ТМ «Яготинське», які підтримують цю ініціативу. Цьогоріч, завдяки благодійній акції #Більшеніжмолоко, вдалось підтримати 23 діточок, які ведуть боротьбу з нещадною хворобою», - розповіла PR-менеджер ГК «Молочний альянс» Світлана Хіноцька.

«Ми щиро вдячні молочному бренду «Яготинське» за те, що він незмінно лишається надійним партнером у боротьбі з дитячим раком. Сьогодні дитинство в Україні далеке від безтурботності, діти переживають велику війну. А є й ті, хто опинився у двох війнах, бо рак не взяв паузу. Просто зараз сотні дітей борються з хворобою і вони потребують допомоги. Підтримка таких брендів, як «Яготинське», дозволяє забезпечити дітям якісне, повноцінне та своєчасне лікування не зважаючи ні на що. Завдяки благодійній акції #Більшеніжмолоко підопічні фонду отримали необхідні ліки та витратні матеріали, спеціальне харчування та засоби догляду аби продовжити свою боротьбу з хворобою. Ми переконані, що разом з такими партнерами дитячий рак можна здолати!», - підкреслила керівниця відділу по роботі з корпоративними донорами Ольга Полях.

Акція #Більшеніжмолоко проводилась на території України, окрім тимчасово окупованих територій і зон проведення активних бойових дій.
 

Нагадаємо, це вже четвертий спільний благодійний проєкт ТМ «Яготинське» і БФ «Таблеточки». За період попередніх акцій вдалось зібрати понад півмільйона гривень, які були направлені на придбання медичних препаратів і ліків діточкам, які проходили лікування в обласних онкоцентрах.