4 березня 2019

Доповнено:
Ми вдячні кожному, хто взяв участь в нашій соціальній акції. На превеликий жаль, виявилося що частина учасників не потрапила до виборки, за якою проводився розіграш. Як з'ясувалося, це сталося з технічних причин (у деяких користувачів були закриті публікації, у деяких неправильно було вказано хештеги або інше). Враховуючи наше велике бажання залишитися об’єктивними та зберегти факт справедливості, ми прийняли рішення про проведення додаткового, третього розіграшу мультиварки серед всіх учасників акції, хто виконав її умови, окрім переможців 1 та 2 розіграшу.

Велике прохання до всіх, хто брав участь в нашій акції та виконав всі її умови: будь ласка, перевірте своє ім’я в списку — переглянути список. У разі, якщо вас немає в ньому, розмістить лінк на ваш пост в коментарях до повідомлення на Facebook (перейти) до 10 березня 2019 року включно.

Додатковий розіграш відбудеться 11 березня 2019 року.

Дякуємо за розуміння та бажаємо перемоги!

4 березня 2019 року відбувся другий розіграш акції «Допоможи птахам разом з ТМ «Яготинське». За допомогою сервісу random.org (результати розіграшу) випадковим чином було визначено трьох переможців, які виграли мультиварку.

Ними стали:

  1. Ольга Никитенко
  2. Kateryna Makrushyna
  3. Victoria Kasyan