29 листопада 2022

Добре відома в Україні торгова марка «Яготинське» розширює свій продуктовий портфель двома новинками: молоко коров’яче питне ультрапастеризоване 1% жиру та молоко коров’яче питне ультрапастеризоване «До кави» 2% жиру в пакованні Tetra Fino масою 900 грамів. Вони вироблятимуться на сучасному обладнанні, що встановлене на ТДВ «Яготинський маслозавод». У складі — якісне молоко вищого та екстра ґатунку.

Молоко 1% — ідеальне для тих, хто рахує калорії та дотримується дієти, а от якщо ви фанат запашної кави із молочною пінкою, тоді обов’язково спробуйте молоко «До кави». Адже при правильному приготуванні це дає саме таку високу стійку пінку, яка створена з найменших бульбашок! А далі фантазуй, як хочеш — додавай посипки чи рідкий шоколад для оздоблення та створення візерунків.

Молоко «До кави» від ТМ «Яготинське» буде реалізовуватись і для закладів HoReCa,  і для роздрібної торгівлі. Таким чином, торговельна команда ТМ «Яготинське» потурбується, щоб цей продукт був як у вашій улюбленій кав’ярні, так і у торговельних мережах біля дому.  Обидві новинки, завдяки спеціальній технології виробництва та унікальному пакованню,  зберігатимуть всі корисні вітаміни та елементи, а до відкриття не потребують зберігання в  холодильнику.