30 березня 2023

Завод дитячого харчування «Яготинське для дітей» запускає у виробництво новий смак молочного коктейлю — «Вершковий пломбір».  Це неймовірно легкий смак, який поєднує вершки та морозиво «пломбір».

Молочний коктейль виробляється із високоякісної сировини, яку постачають на підприємство сертифіковані фермерські господарства. Продукт має низку переваг: його можна пити як у теплому, так і в холодному вигляді, він готовий до вживання, а в закритому вигляді — не потребує зберігання в холодильнику і має тривалий термін зберігання — 6 місяців, і головне, — це смачний і корисний перекус для вашого малюка.

Молочний коктейль випускається в ідеальному обсязі для порції молочного напою для дітей від 3-х років — 200 грамів. А зручне паковання  Tetra Pak  стане у нагоді матусям та діточкам у гостях, під час подорожі та на відпочинку.

Відтепер лінійка молочних коктейлів ТМ «Яготинське для дітей» буде представлена 4 смаками: «Полуниця», «Шоколад», «Банан» і «Вершковий пломбір».

Нагадаємо, нещодавно UHT-молоко ТМ «Яготинське для дітей» 3,2% жиру обсягом 200 грамів змінило кришечку на трубочку. Це додає зручності у використанні продукту, як вдома, так і під час прогулянки на свіжому повітрі.