28 вересня 2022

Відомий в Україні дитячий бренд «Яготинське для дітей» презентує новинку в молочній лінійці — ультрапастеризоване молоко жирністю 2,5%. Продукт призначений для дітей віком від 2 років. Новинку вироблятиме завод дитячого харчування  «Яготинське для дітей» на високотехнологічному обладнанні закритого циклу з коров’ячого молока високої якості, від відомих українських фермерських господарств.

«Молоко ТМ «Яготинське для дітей» 2,5% жиру — це високоякісний продукт, спеціально розроблений для дітей від 2-х років. Він враховує потреби малюків у білку, кальції й вітамінах. Основа продукту — винятково добірне сертифіковане коров’яче молоко, а завод дитячого харчування додатково збагачує його потрібними вітамінами А, D, E», — розповів директор Філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» Ігор Приліпко.

У дизайні паковання ультрапастеризованого молока ТМ «Яготинське для дітей» 2,5% жиру витримано традиційний принцип: сині крапки на білому тлі.  А для кращого розрізнення жирності,  її відсоток вказано зверху біля кришки та на лицьових панелях під логотипом. Зручне та безпечне паковання Тетра Пак дозволяє зберігати молочко свіжим до 180 діб за температури до +25 градусів.

Таким чином, сьогодні молочна лінійка ТМ «Яготинське для дітей» відповідає потребам своїх споживачів, і представлена UHT-молоком у наступному асортименті: