31 жовтня 2023

Лінійки питних і густих йогуртів добре відомого в Україні бренду «Яготинське» оновили дизайн. Переодяглися в нове паковання великі пляшки питних йогуртів та стакани густих. Новий дизайн демонструє споживачу, що йогурт має ніжну консистенцію, та є натуральним за своїм складом.

В основі питних йогуртів — відбірне молоко екстра ґатунку від українських фермерів, закваски, натуральні фруктово-ягідні наповнювачі: полуниця, персик або чорниця, а також пробіотична культура Lactobacillus rhamnosus, що робить молочний продукт ще більш корисним. У складі ж новинки — біфідойогурті — високоякісне коров’яче молоко, закваска та пробіотична культура ВВ-12. Кожна велика пляшка йогурту ТМ «Яготинське» має вагу 750 грамів і містить понад 3 мільярди живих бактерій, які покращують травлення організму та зміцнюють імунітет.

Густі йогурти не лише змінили в дизайні яскраві фарби на пастельні, але й поповнились новими позиціями: «Ніжний» без наповнювача, «Вишня-злаки» та «Персик-сік маракуйї».

Йогурт «Ніжний» має ніжну текстуру та м’який вершковий смак. Продукт містить болгарську паличку та термофільний стрептокок (Lactobacillus bulgaricus & Streptococcus thermophilus), що потрапляють до молока із закваски, яка перетворює його на смачний та корисний йогурт. Кожен стакан йогурту містить понад мільярд живих бактерій. У складі йогурту «Персик-сік маракуйї» — наповнювач із солодкою соковитою м'якоттю персика. А унікальне поєднання його із соком маракуйї надає йогурту вишуканого смаку. Йогурт ТМ «Яготинський» з вишнею та злаками - це неймовірне поєднання користі молочних бактерій та клітковини, а вишня надає продукту кисло-солодкого ягідного смаку.

Питний йогурт від ТМ «Яготинське» є ідеальним варіантом для легкого перекусу, а густі йогурти у якості заправки стануть гарним доповненням до десертів, овочевих та фруктових салатів.

Таким чином, сьогодні лінійка густих йогуртів ТМ «Яготинське» в стаканах вагою 260 грамів представлена 5 позиціями: «Ніжний» без наповнювача, а також йогурти з наповнювачами «Полуниця», «Чорниця», «Персик -сік маракуйї», «Вишня та злаки». Питна лінійка йогуртів у великих пляшках представлена 4 позиціями: «Біфідойогурт», «Чорниця», «Персик» та «Полуниця».