1 вересня 2022

Добре відома в Україні дитяча молочна торгова марка «Яготинське для дітей» спільно із торговою мережею «Фора» розпочинають черговий етап благодійної акції «Серце б’ється завдяки…». Проєкт направлено на допомогу дітям, які мешкають в Україні та мають вади серця. Це другий етап акції, що реалізує бренд «Яготинське для дітей» і «Фора», в поточному році.

Благодійна акція триватиме півтора місяця — з 1 вересня по 14 жовтня 2022 року у всіх магазинах торгової мережі «Фора». В період дії акції з кожної одиниці продукції ТМ «Яготинське для дітей», що буде продана в магазинах мережі, 1 гривня перераховуватиметься на благодійність.

В акції «Серце б’ється завдяки…» бере участь вся продукція, що випускається під ТМ «Яготинське для дітей».

Зібрані впродовж дії акції кошти будуть переведені на рахунок Українського фонду допомоги, який, своєю чергою, закупить обладнання — імпланти-оклюдери, стенти, кондуітіви — для проведення ендоваскулярних операцій дітям, які мають вади серця.

Операції будуть проводитися в найкращих спеціалізованих лікарнях України — в Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова, в Київському інституті серця та в Першому територіальному медичному об’єднанні Львова.  

Нагадаємо, ТМ «Яготинське для дітей» разом із мережею «Фора» та Українським журналістським фондом проводять благодійну акцію «Серце б’ється завдяки…» вже п’ятий рік. У 2017–2022 роках на зібрані кошти, за підсумками акцій, було проведено операції на серце 15 маленьким українцям.