«Молочний Альянс» отримав золоту медаль на XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014»

23 червня 2014

У Києві завершився найважливіший загальнодержавний захід в агропромисловому комплексі України — XXVI Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014» — найбільша на теренах СНД і Східної Європи. Група компаній «Молочний Альянс» представляла на виставці «АГРО-2014» молочну галузь України і отримала золоту медаль за вагомий внесок у розвиток аграрного сектора України в номінації «Найкращий виробник молочної продукції 2014 року».

В рамках експозиції АТ «Молочний Альянс» було представлено продукцію всіх торгових марок групи: «Славія», «Пирятинъ», «Яготинське», «Яготинське для дітей», «Златокрай» та «Здорово!», а саме широкий спектр натуральної продукції з незбираного молока, різних видів твердих і напівтвердих сирів, вершкового масла тощо.

Із сегменту новинок компанія представила широкий асортимент молочної продукції для дітей віком від 6 місяців під торговою маркою «Яготинське для дітей»: «Заквасочку», пасту сиркову з наповнювачем «Банан», йогурт із наповнювачем «Персик», виробництво яких щойно розпочалось, а також інші асортиментні позиції молодої, але вже добре відомої торгової марки дитячого молочного харчування. Довіру споживачів ТМ «Яготинське для дітей» завоювала завдяки найвищим стандартам якості виробництва, використанню лише натурального фермерського молока найвищої якості та натуральних фруктових, овочевих і ягідних наповнювачів для виробництва продукції. Технологічний процес виключає додавання будь-яких консервантів, синтетичних барвників, антибіотиків та інших шкідливих харчових добавок, а також цукру. Вся сировина проходить багатоступеневий контроль якості. Кожна партія товару підлягає контролю на підприємстві.

Експозиція ГК «Молочний Альянс» викликала чималий інтерес серед споживачів.