28 липня 2023

Добре знана в Україні торгова марка «Яготинське» вводить три нових смаки в лінійці питних йогуртів у пляшці 270 грамів з пробіотиком LGG™ і жирністю 1,5%. А саме:

В цих кисломолочних продуктах поєднані йогурт, пробіотик та натуральні наповнювачі. Йогурти мають низьку калорійність і, разом із цим, достатній поживний склад, а також містять не менше 1 млрд пробіотичних культур Lactobacillus rhamnosus LGG™ в пляшці 270 грамів.

Сировина, яка використовується у виробництві продукції ТМ «Яготинське», відповідає всім вимогам діючих державних стандартів якості та санітарних правил. Йогурти виробляються на ТДВ «Яготинський маслозавод» із високоякісного коров’ячого молока та натуральних наповнювачів. В кисломолочних продуктах відсутні антибіотики, штучні фарбники чи будь-які домішки. 

Відтепер лінійка питних йогуртів у пляшці 270 грамів представлена 6 видами наповнювачів: з чорницею, полуницею, персиком, лісовими ягодами, зі злаками та з манго і соком маракуйї, а також біфідойогуртом.

Детальніше про пробіотик LGG™ можна прочитати в статті Пробіотик Lactobacillus rhamnosus LGG™: в чому його користь та як він впливає на організм людини.

Нагадаємо, лінійка питних йогуртів у пакованні плівка представлена 6 смаками: «Полуниця», «Персик», «Лісові ягоди», «Манго-маракуйя», «Вишня-чорна смородина», «Чорниця» та біфідойогуртом без наповнювача.

Завдяки своїм смаковим властивостям та консистенції, йогурти від ТМ «Яготинське» можна вживати не тільки як смачний напій, але й використовувати як основу для десертів та заправок до фруктових салатів.