31 липня 2013

Продуктовий портфель ПАТ «Городенківський сирзавод» поповнився новими видами цільномолочної продукції в різноманітній упаковці.

Так, у поліетиленових пакетах випускаються молоко 2,6 та 3,2% жиру, кефір 0 та 2,5% жиру, сметана 21% жиру.

В упаковці з еколіну — сир кисломолочний 5 і 9,5% жиру, а також солодкий сирок з родзинками 8% жиру; в упаковці з фольги — масло солодковершкове селянське 73% жиру.

Розширено випуск продукції в зручній сучасній упаковці — стаканах з кришками. У них можна буде придбати кефір 2,5% жиру, ряжанку 3,2% жиру, сметану 15 та 21% жиру.

Про продукцію:

Молоко ТМ «Здорово» виготовляється винятково з натурального коров’ячого молока й має короткий термін зберігання — не більше 5 діб за температури 4±2°С.

Кефір — дієтичний кисломолочний продукт змішаного бродіння. У його складі — молоко коров’яче цільне й знежирене, чисті культури молочнокислих бактерій з використанням кефірних грибків. Зберігається продукт не більше 7 діб за температури 4±2°С.

Сметана — корисний кисломолочний продукт, виготовлений з натурального коров’ячого молока. У складі сметани пастеризовані вершки з коров’ячого молока й закваска чистих культур молочнокислих бактерій. Термін зберігання продукту — не більше 14 діб за температури 4±2°С.

Сир кисломолочний виготовляється за традиційною технологією з натурального коров’ячого цільного й знежиреного молока з додаванням чистих культур молочнокислих бактерій. Продукт має м’яку й ніжну консистенцію білого кольору й приємний кисломолочний смак та зберігається не більше 7 діб за температури 4±2°С.

Ряжанка — цінний кисломолочний продукт із високими харчовими й лікувальними властивостями. Вона виготовляється з натурального коров’ячого пастеризованого пряженого молока, сквашеного заквасками чистих культур молочнокислих бактерій. Термін зберігання ряжанки — не більше 14 діб за температури від 0 до 6°С.

Сирок з родзинками ТМ «Здорово» — натуральний і смачний продукт, до складу якого входять кисломолочний сир, цукор, ізюм, ванілін. Сирок має однорідну, у міру густу консистенцію й чистий кисломолочний смак. Зберігається продукт не більш 7 діб за температури 4±2°С.

Масло солодковершкове селянське складається з вершків, отриманих з натурального коров’ячого молока, і виготовляється відповідно до ДСТУ 3662. Зберігається продукт від 35 до 75 днів при температурі від 0 до -18°С.