Вистачить на всю родину! ТМ «Яготинське для дітей» запускає виробництво молочних коктейлів у великому пакованні

8 листопада 2023

Молочні коктейлі ТМ «Яготинське для дітей» зі смаками «полуниця» і «вершковий пломбір» відтепер випускатимуться ще й у великому, «сімейному» пакованні. Вихід новинки обумовлений тенденціями ринку та метою допомоги в заощадженні тим родинам, які регулярно купують молочні коктейлі.

«Новий формат сімейного паковання масою 950 г дозволить родинам заощаджувати, адже в перерахунку на ціну 200-грамового паковання сімейне є значно дешевшим. Наш смачний і корисний молочний коктейль відтепер, завдяки великому пакованню, стане неодмінним супутником святкового столу на дитячому івенті чи сімейному вечорі за переглядом мультфільму, і, безсумнівно, стане його родзинкою», — розповіла маркетинг-директор ГК «Молочний альянс» Наталя Гринь.

Молочні коктейлі ТМ «Яготинське для дітей» виробляються із високоякісної сировини, яку постачають на підприємство сертифіковані фермерські господарства. Продукт має низку переваг: коктейль можна вживати як теплим, так і холодним, а завдяки пакованню Tetra Pak, в закритому вигляді коктейль не потребує зберігання в холодильнику і має тривалий термін зберігання — 6 місяців.

Таким чином, відтепер лінійка молочних коктейлів ТМ «Яготинське для дітей» представлена 4 позиціями масою 200 грамів — зі смаками «полуниця», «шоколад», «банан», «вершковий пломбір», а також 2 позиціями масою 950 грамів — зі смаками «полуниця» та «вершковий пломбір».