24 березня 2014

ТМ «Яготинське для дітей» пропонує батькам, які піклуються про здоров’я та відмінне самопочуття своїх малюків і вибирають для них лише спеціалізовані, якісні, натуральні та корисні молочні продукти, зручно купувати улюблену продукцію і отримувати подарунки, обираючи групову упаковку йогуртів та сирків. Молочну продукцію ТМ «Яготинське для дітей» спеціально розроблено і створено для дітей віком від 6 місяців до 3 років виключно з натурального коров’ячого молока найвищої якості без додавання цукру, консервантів та барвників.

А з новою груповою упаковкою ТМ «Яготинське для дітей» малюк полюбить йогурти та сирки ще більше, адже їсти їх не тільки корисно, але й смачно, цікаво і захоплююче.

У комплекті групової упаковки йогуртів батьки знайдуть 4 пляшечки продукту по 200 г (2 пляшечки йогуртів з наповнювачем «яблуко-морква» і 2 пляшечки з наповнювачем «малина-шипшина»), а в комплекті групової упаковки сирків містяться 4 стаканчика продукту по 100 г (2 стаканчика з наповнювачем «персик» і 2 стаканчика з наповнювачем «чорниця»). У кожну групову упаковку йогуртів та сирків вкладено ігровий елемент: комплект з 2-х однакових карток всесвітньо відомої розвиваючої гри «Memory» («Запам’ятайка») та інструкція до неї.

Купуючи групову упаковку, батьки збирають різні пари карток для гри. Всього можна зібрати 10 варіантів пар карток за тематикою «Навколишній світ» і 10 варіантів пар карток за тематикою «Овочі та фрукти». Правила гри оформлено у віршовану інструкцію, яка пояснює сенс гри: зібрані картки перемішуються і розкладаються у випадковому порядку зворотним боком вгору. Кожен гравець відкриває будь-які дві картки за один хід. Якщо при відкритті збіглася пара однакових карток, то гравець забирає їх собі і робить наступний хід. Якщо картинки на перевернутих картках різні, то гравець кладе їх на попереднє місце і хід переходить наступному гравцю. Виграє той, хто набирає найбільшу кількість парних карток за гру.

Яскраві та симпатичні картинки на картках безсумнівно сподобаються всім малюкам: від найменших, які вивчатимуть по них назви зображених предметів, до більш старших діток, які зможуть разом з батьками тренувати пам’ять і спостережливість, граючи в розвиваючу гру «Запам’ятайка».