14 липня 2013

Яготинський маслозавод розпочинає виробництво Ряжанки 4% жиру в пляшках 900г. Продукт буде випускатися під торговими марками «Яготинське» та «Славія». У магазинах придбати продукт можна буде з липня 2013 р.

Новинка призначена в першу чергу для покупців, вже знайомих з продукцією цих торгових марок. Довгий час ряжанка випускалася в різних упаковках меншого обсягу. Випуск ряжанки в пляшці 900г надасть можливість споживачам купувати улюблений продукт у більшому обсязі.

Ряжанка виготовляється з натурального коров’ячого пастеризованого пряженого молока, сквашеного заквасками чистих культур молочнокислих бактерій. Для одержання світло-кремового кольору продукту пастеризовану нормалізовану суміш витримують до 5 годин при температурі 95–99°С. Це дозволяє одержати однорідну структуру продукту, а також неповторний чистий кисломолочний смак без сторонніх присмаків та запахів.

Зберігати ряжанку необхідно при температурі від 0С до 6С не більше 7 діб.

Ряжанка — цінний кисломолочний продукт, який має високі харчові та лікувальні властивості. Завдяки особливій технології виготовлення, ряжанка є одним з найбільш легкозасвоюваних молочних продуктів й рекомендується при дієтичному харчуванні.

Вживання однієї склянки ряжанки на добу допоможе знизити ризики проблем з кальцієм в організмі і поліпшити травлення.