ТМ «Яготинське для дітей» повертає в безлактозну лінійку кисломолочний сир і доповнює його новинкою — сирковою пастою «Абрикос-банан»

12 лютого 2024

Завод дитячого харчування «Яготинське для дітей» розпочав виробництво безлактозного кисломолочного сиру і сиркової безлактозної пасти «Абрикос-банан». Обидва продукти підійдуть діточкам, які мають непереносимість лактози.

«Ринок безлактозних  продуктів динамічно зростає в усьому світі, оскільки збільшується кількість людей з непереносимістю лактози. В Україні цей ринок тільки розвивається, проте має гарні перспективи через зростання обізнаності про лактозну непереносимість. Ми регулярно отримуємо звернення від споживачів і педіатрів з проханням розширити безлактозну лінійку кисломолочною продукцією», — каже маркетинг-директор ГК «Молочний альянс» Наталя Гринь.

Кисломолочний безлактозний сир ТМ «Яготинське для дітей» — натуральний продукт без цукру та штучних барвників. Він містить лише корисні молочнокислі бактерії та пребіотики.

Сиркова паста «Абрикос-банан» від ТМ «Яготинське для дітей» — новинка в безлактозній лінійці дитячого бренду. Вона виготовлена з натуральних фруктів, без додавання цукру та містить лише корисні речовини. А, завдяки поєднанню смаків сонячного абрикоса та солодкого банану, ця сиркова паста, без сумніву, стане однією з найулюбленіших у малюків.

Безлактозні сир кисломолочний та сиркова паста «Абрикос-банан» ТМ «Яготинське для дітей» виготовляються із високоякісного молока екстра ґатунку за технологією, яка дозволяє зберегти всі корисні речовини молока, і, при цьому, розчепити лактозу.

Нагадаємо, сьогодні лінійка безлактозної продукції ТМ «Яготинське для дітей» представлена ультрапастеризованим молоком 2,5% та 3,2% жиру, кисломолочним сиром  4,5% жиру та новинкою — сирковою пастою «Абрикос-банан».