20 липня 2013

У суботу, 20 липня 2013 року, навпроти будинку по вулиці Меблева, 11-б, вже зранку розпочалися будівельно-монтажні роботи. Це торгова марка «Яготинське для дітей» готувалася урочисто відкрити для малечі новий елемент дитячого майданчика — яскравий та цікавий дитячий будиночок.

Євгенія Плясова, бренд-менеджер торгової марки «Яготинське для дітей», відкрила свято:

«Ми дізнались від депутата селищної ради Коцюбинського Ірини Федорів про те, що батьки дуже хочуть встановити новий будиночок на дитячому майданчику. Допомогти дітям, які проживають в чорнобильській зоні, — для нас це питання соціальної відповідальності бізнесу. Більше того, ми розуміємо необхідність забезпечення права дітей на здорове дитинство, яке полягає в здоровому харчуванні та чистому довкіллі. Цей будиночок — один з багатьох кроків, які торгова марка робить та планує робити надалі з турботою про маленьких українців. Сподіваємося, дітки будуть раді нашому подарунку й охоче гратимуться в ньому».

Від імені молодих мам Коцюбинського виступила депутат селищної ради Ірина Федорів: «Ми з батьками діточок довго обговорювали, чого саме не вистачає нашому дитячому майданчику, і більшість висловилася за розвиваючий елемент — будиночок. Через брак коштів наприкінці минулого року мешканці розпочали пошук тих, хто погодився б інвестувати в розвиток дітей громади селища. За допомогою ми звернулися до представників ТМ „Яготинське для дітей“, і вони погодилися нам допомогти. Тому сьогодні ми радіємо і від усіх мешканців хочемо подякувати компанії — виробнику дитячого харчування».

В урочистій обстановці, під аплодисменти мам, було перерізано стрічку навколо будиночку. Але на цьому сюрпризи не закінчилися — кожен з присутніх дітей отримав подарунок від ТМ «Яготинське для дітей» — смачне та натуральне вітамінізоване молоко у зручній упаковці з трубочкою.

Радість малечі була щирою та яскравою. Вони одразу почали гратися в будиночку, й кожен знайшов собі місце і заняття до вподоби. А найкращою подякою для дорослих стали слова маленького Сашка, коли він вперше побачив будиночок: «Мама, можна я буду тут жити?»