30 червня 2015

Високоповажна узбецька делегація, до складу якої увійшли представники великих регіональних Торгово-промислових палат Узбекистану, відвідали Філію ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей». Представники дружньої країни прибули до Києва для участі у бізнес-форумі, організованому Посольством Узбекистану, і виявили зацікавленість у обміні досвідом з українськими виробниками у сфері організації виробництва молочних продуктів.

Екскурсанти побували у всіх цехах найновішого в Україні спеціалізованого заводу з виробництва дитячого молочного харчування ТМ «Яготинське для дітей» — починаючи від приймального відділення для молока і закінчуючи фасувальним цехом і складом готової продукції. Високоповажні гості змогли уважно роздивитись найсучасніше устаткування підприємства закритого циклу, що дозволяє виготовляти молочну продукцію без втручання людини, і переконатись, що молочна продукція для найменших українців виготовляється з фермерського сертифікованого молока найвищої якості з додаванням лише високоякісних заквасок європейських виробників, а також натуральних фруктових, овочевих і ягідних наповнювачів, вирощених в екологічно чистих районах України. Продукти ТМ «Яготинське для дітей» не містять навіть цукру, а в якості підсолоджувача використовується тільки натуральна фруктоза.

Представники узбецьких ділових кіл залишились дуже задоволені поїздкою до України і приємно здивовані рівнем організації виробництва молочних продуктів для малят, продемонстрованому заводі дитячого харчування «Яготинське для дітей».