Новоархангельський сирзавод взяв участь у Всеукраїнській агротехнологічній виставці «АгроЕкспо — 2013»

21 жовтня 2013

Рекордна за площею відкритої експозиції Всеукраїнська агротехнологічна виставка «АгроЕкспо» пройшла в Кіровограді в жовтні цього року. У виставці взяли участь 344 компанії-виробника техніки, обладнання, матеріалів, засобів та послуг для агропромислового комплексу, а також аграрні та технічні ВНЗ. Зокрема, на заході було представлено техніку та обладнання 380 брендів, 117 з яких — вітчизняні.

Серед найкращих підприємств Новоархангельського району у виставці взяв участь і Новоархангельський сирзавод. На виставковому стенді заводу було представлено продукцію холдингу «Молочний альянс» (торгові марки «Славія», «Яготинське», «Яготинське для дітей», «Пирятинъ»), проведено дегустацію різних видів продукції.

Організаторами заходу є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш» та Всеукраїнська спілка громадських організацій «Українська асоціація аграрних інженерів».

Проведення Всеукраїнської агропромислової виставки «АгроЕкспо» сприятиме розвитку міждержавного і регіонального співробітництва і залученню інвестицій в Україну. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час урочистого відкриття заходу.