19 лютого 2024

Відомий український молочний бренд «Яготинське» збільшує об’єм кефіру 2,5% в безлактозній лінійці: з пляшки 450 грамів на 750 грамів. Кисломолочний продукт вироблятиметься на ТДВ «Яготинський маслозавод» із молока екстра-ґатунку, яке постачають на підприємство сертифіковані фермерські господарства.

«Наш безлактозний кефір відрізняється від традиційного кефіру ТМ «Яготинський» тим, що в процесі технології застосовується фермент, який допомагає організму людини розчепити лактозу. Калорійність кисломолочного безлактозного кефіру абсолютно не відрізняється від його аналогу з лактозою», — розповіла головний технолог ГК «Молочний альянс» Наталя Васильєва.

Кефір безлактозний ТМ «Яготинський» має приємний ледь солодкуватий присмак і, найголовніше, — зберігає всю користь класичного кисломолочного напою. Цей продукт легко засвоюється організмом, тому підходить для людей з легкою формою непереносимості лактози.

Нагадаємо, лінійка безлактозної продукції ТМ «Яготинське» сьогодні представлена молоком 2,5% жиру, маслом вершковим 73% та 82,5% жиру, сиром кисломолочним 5% жиру і кефіром 2,5% жиру в пляшці 750 грамів.