12 травня 2014

Натуральне і улюблене українцями масло ТМ «Славія» виробництва Баштанського сирзаводу переходить на нову упаковку. Новий дизайн пакувальної фольги виконаний в стилі мінімалізм і відрізняється простотою, яка покликана підкреслити натуральність і корисність продукту.

Баштанський сирзавод має високу репутацію виробника якісної молочної продукції. За 40 років існування підприємства, майстрами заводу накопичено солідний досвід виробництва натуральної та корисної молочної продукції, встановлені міцні партнерські відносини з постачальниками і споживачами. Секрет успіху Баштанського сирзаводу складається з трьох компонентів. Це багаті традиції та набутий десятиліттями досвід; професійна майстерність у поєднанні з щирими переживаннями за улюблену справу і сучасне технологічне оснащення.

Обсяги виробленої заводом продукції незмінно зростають протягом останніх років. Продуктовий портфель підприємства включає більше 80 видів молочної продукції. Технологічні можливості підприємства дозволяють переробляти майже 500 тонн молока за добу і випускати більше 100 тонн цільномолочної продукції за добу.

Всю продукцію ТМ «Славія» виготовлено виключно з високоякісного натурального коров’ячого молока без додавання рослинних жирів, консервантів і штучних ароматизаторів. Продукція Баштанського сирзаводу, незалежно від виду продукції, що випускається, є еталоном високої якості і прекрасного смаку.