1 серпня 2011

АТ «Молочний Альянс» став спонсором одного з найцікавіших в Україні молодіжних фестивалів, що пройшов у Київській області з 30 червня по 3 липня 2011 року. 15 гектарів поля біля міста Ржищів на чотири дні перетворилось на територію культури, мистецтва та нового досвіду.

Еко-культурний фестиваль «Трипільське коло» відбувається вже вчетверте, і щороку присвячений одній зі стихій припроди — землі, воді, вогню, повітрю. За задумом організаторів цьогорічний фестиваль мав проходити під знаком повітря. Однак, за задумом природи, пройшов у стихії води: лило наче з відра. Та навіть це не завадило гостям веселитися всі чотири дні.

Кожного року «Трипільське коло» збирає все більше гостей та учасників. Якби не зливи, говорять організатори, людей було б ще більше. Втім, дощова погода не стала на заваді гарному настрою. Тут не палять і не вживають алкоголь. Натомість танцюють, співають та пробують свої сили в різноманітних народних ремеслах. А ще — говорять про природу, читають вірші, знайомляться та спілкуються.

Програма дійства — надзвичайно різноманітна: від лекцій про екологію до квесту, від майстер-класів з гончарства до африканських танців, від спільного будівництва трипільської хати до фаєр-шоу. Кожен міг підібрати собі щось до смаку і настрою. Не обійшлося й без музики — на «Трипільському колі» гостей розважали «Бумбокс», «Крихітка», «АтмаСфера», «Тінь Сонця», «Катя Chilly», угорський гурт «Besh o Drom», білоруський «Rokash», грузинсько-український «Aniko Dolidze project» та сербсько-український «Shopping Hour».

«Фестиваль «Трипільське коло» особливий своєю ідеєю не обмежуватися лише мистецтвом: він також стосується екології, здорового способу життя, громадської активності та усвідомлення власної культури, — коментує Голова Ради Директорів АТ «Молочний Альянс», Вовченко Сергій Миколайович. — Наша компанія має таку саму філософію, опікується здоров’ям нації, дбайливо ставиться до екології і прагне розвивати культурний рівень українців, саме тому ми із задоволенням підтримали «Трипільське коло».