4 серпня 2014

ГК «Молочний Альянс» продовжує підтримувати людей, які потрапили в скрутне становище у зв’язку із ситуацією в країні, допомагати фінансово і продукцією. Так, чергову порцію якісного молочного харчування було відправлено на допомогу переселенцям зі Сходу України, які тимчасово розмістилися в санаторії «Тетерів», що в місті Коростишів Житомирської області. Санаторій прихистив понад 300 біженців різних вікових груп.

Для підтримки фізичного здоров’я та забезпечення якісного харчування переселенців, група компаній «Молочний Альянс» виділила 200 літрів молока коров’ячого ультрапастеризованого, 80 кг вершкового масла найвищої якості, 40 кг натурального твердого сиру, а також дитяче молочне харчування ТМ «Яготинське для дітей» для 15 малюків, які тимчасово проживають в санаторії зі своїми мамами.

«В такий важкий для всіх час ми не можемо залишатися осторонь, — коментує Сергій Каліберов, Голова Ради Директорів АТ „Молочний Альянс“. — Ми відгукуємось на прохання про допомогу, надаємо натуральну високоякісну молочну продукцію, допомагаємо людям фінансово, і сподіваємося, що необхідність у такій екстренній допомозі відпаде якнайшвидше. Ми б хотіли знову робити добрі справи, спрямовані на розвиток нашої країни, а не її виживання».