27 травня 2014

ТМ «Яготинське для дітей» запрошує діточок та їх батьків взяти участь у захоплюючих творчих майстер-класах, дитячих конкурсах, рухливих іграх та естафетах, які пройдуть в рамках сімейного Свята першої полуниці 31 травня — 1 червня 2014. Захід відбудеться в парку Феофанія.

ТМ «Яготинське для дітей» підготувала безліч сюрпризів для малюків у дитячій зоні. Щодня з 11:00 до 19:00 на локації бренду проходитимуть розвиваючі творчі майстер-класи для найменших: квілінг, малювання по воді (ебру), яскраві розмальовки, декор пляшечок і аквагрим. Усіх гостей заходу чекають подарунки від ТМ «Яготинське для дітей».

Унікальна розвиваюча програма від ТМ " Яготинське для дітей " розроблена спеціально для малюків. Вона заснована на тому, що творчі заняття дуже корисні для маленьких, адже створення виробів своїми руками дарує не лише море позитивних емоцій, але й сприяє розвитку мови, дрібної моторики ручок, мислення, логіки, пам’яті, посидючості і багатьох інших важливих якостей.

На сімейному Святі першої полуниці малюки навчаться робити чарівні вазочки й ліхтарики зі скляних пляшечок, ліпити дивовижних героїв з кольорової глини, робити ексклюзивні листівки зі смужок кольорового паперу, зможуть самостійно розписати акриловими фарбами дерев’яний магніт і перевтілитися в героя улюбленої казки, а також зроблять свій перший шедевр — картину на воді. І це далеко не все…

Приходьте, нудьгувати не доведеться!

Свято першої полуниці

31 травня — 1 червня 2014 парк Феофанія