1 березня 2024

ГК «Молочний альянс» взяла участь у міжнародній виставці продуктів споживання та напоїв Gulfood 2024, яка проходила з 19 по 23 лютого в Dubai World Trade Center. Вже традиційно, на стенді компанії були представлені UHT-молоко та вершки, молочні каші та коктейлі, сухі молоко та сироватка, вершкове масло, тверді та плавлені сири.  

Gulfood надає можливість проведення зустрічей з регіональними та міжнародними виробниками, постачальниками, дистриб’юторами і роздрібними торговцівцями. «Молочний альянс» — компанія, яка знайома багатьом відвідувачам виставки, адже ми постійні учасники Gulfood.

«Участь у цій виставці  є і короткостроковою, і довгостроковою перспективою. Маємо кілька прикладів такого довгострокового партнерства, коли до нас за співробітництвом звертались через рік, а то й два роки, після відвідування Gulfood. Адже потенційні партнери підходять на  наш стенд, знайомляться, впізнають і знають компанію, як чесного і благонадійного гравця на світовому продуктовому ринку серед виробників якісних молочних продуктів. В цьому році наш стенд відвідали компанії з 60 країни. Переважна кількість запитів отримана щодо твердих сирів, сухого молока та моццарелли. Серед твердого сиру найбільший попит на Гауду та Чеддер», — розповідає комерційна директорка ГК «Молочний альянс» Вікторія Предборська.

Серед відвідувачів виставки — власники і службовці супер- і гіпермаркетів; бакалійних магазинів; виробники, імпортери, експортери, дистриб’ютори продуктів і напоїв; готельєри та ресторатори.