Гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості — «Парменталь» від ТМ «Пирятин».

Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій, ферментного препарату мікробіального походження, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.

Консистенція сиру однорідна по всій масі, пластична; структура — ламка. Розріз сиру без малюнка, однак допускаються одиночні «вічка». Колір зрізу сиру від білого до жовтого, рівномірний по всій масі. Смак продукту сирний, пікантний, дещо гострий, без сторонніх присмаків і запахів.

Упаковка Плівка
Форма Брусок
Маса нетто 4,50–5 кг
Строк та умови зберігання 240 діб за температури -4...0°С
180 діб за температури 0...+6°С
Розмір упаковки 28,0×14,0×10,5 см
Розмір ящика 45,5×31,1×11,5 см
Кількість у ящику 3 шт.
Маса ящика нетто 13,5–15,0 кг
Маса ящика брутто 13,77–15,27 кг

Аналогічні продукти