Молоковмісний продукт «Моццарелла» ТМ «Славія» виробляється на сучасному обладнанні з пастеризованого коров'ячого молока і замінника молочного жиру (пальмової олії) з додаванням солі, закваски мезофільних молочнокислих бактерій, стрептокока термофільного і болгарської палички, мікробіального ферментного препарату. Жирова композиція в цьому продукті складається на 50% з молочного жиру і 50% - жиру рослинного.

Продукт випускається в блоках по 2,5 кг і 5 кг, упаковується в вакуумну плівку без розсолу і продається в замороженому вигляді. Термін зберігання продукту без втрати його властивостей становить до 12 місяців при температурі від -20°С до -15°С. Після розморожування продукт слід зберігати при відносній вологості повітря 80% і температурі від 0°C до +6°C не більше 35 діб.

Смак і запах продукту - сирний, не виражений сирний, без сторонніх присмаків і запахів, допускається трохи кислий. Консистенція помірно щільна, може бути розсипчастою, м'якою, еластичною. Колір від білого до жовтого різних відтінків.

Цей продукт ідеально підходить використання в HORECA і особливо хороший для приготування італійських страв: піци, лазаньї, різних салатів, запіканок, пекарень та інших страв.

Час випічки при приготування піци:

  • в духовці — 5,5 хв при температурі 236°С,
  • в конвеєрної печі — 4,5 хв при температурі до 336°С.

 

Упаковка Плівка
Маса нетто 5 кг
Строк та умови зберігання 12 місяців за температури -20...-15°С
Розмір упаковки 29,0×14,0×10,0 см
Розмір ящика 65,5×31,5×11,5 см
Кількість у ящику 4 шт.
Маса ящика нетто 20 кг
Маса ящика брутто 20,5 кг