
Сир напівтвердий чеддеризований «Моццарелла»

Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1326 кДж / 319 ккал |
Жири | 25,0 г |
Вуглеводи | 0,6 г |
Білки | 23,0 г |
Сир напівтвердий «Моццарелла» з чеддеризацією 50% жиру ТМ «Яготинська» виготовляється із незбираного коров’ячого молока із додаванням молочнокислих бактерій та молокозгортуючого ферменту мікробіального походження. В цьому сирі немає рослинних жирів, антибіотиків та інших шкідливих для здоров’я сполук. Смак і запах «Моццарелли» — специфічний сирний, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція сиру — щільна, однорідна по всій масі. Однією із головних властивостей чеддеризованої «Моццарелли» — вона добре плавиться і тягнеться. Тому, безперечно, цей сир стане головним інгредієнтом під час приготування піцци та іншої випічки.
Напівтверда «Моццарела» з чеддеризацією 50% жиру ТМ «Яготинська» представлена в упаковці масою нетто 200 грамів і 350 грамів.
![]() |
Упаковка | Плівка |
![]() |
Маса нетто | 350 г |
![]() |
Строк та умови зберігання | 60 діб за температури -4...+4°С |
![]() |
Штрих-код | 4820006534608 |
![]() |
Розмір упаковки | 10,0×8,5×3,5 см |
![]() |
Розмір ящика | 32,0×18,5×5,8 см |
![]() |
Кількість у ящику | 6 шт. |
Аналогічні продукти










