Поживна цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність 1326 кДж / 319 ккал
Жири 25,0 г
Вуглеводи 0,6 г
Білки 23,0 г

Сир напівтвердий «Моццарелла» з чеддеризацією 50% жиру ТМ «Яготинська» виготовляється із незбираного коров’ячого молока із додаванням молочнокислих бактерій та молокозгортуючого ферменту мікробіального походження. В цьому сирі немає рослинних жирів, антибіотиків та інших шкідливих для здоров’я сполук. Смак і запах «Моццарелли» — специфічний сирний, без сторонніх присмаків та запахів. Консистенція сиру — щільна, однорідна по всій масі. Однією із головних властивостей чеддеризованої «Моццарелли» — вона добре плавиться і тягнеться. Тому, безперечно, цей сир стане головним інгредієнтом під час приготування піцци та іншої випічки.

Напівтверда «Моццарела» з чеддеризацією 50% жиру ТМ «Яготинська» представлена в упаковці масою нетто 200 грамів і 350 грамів.

Упаковка Плівка
Маса нетто 350 г
Строк та умови зберігання 60 діб за температури -4...+4°С
Штрих-код 4820006534608
Розмір упаковки 10,0×8,5×3,5 см
Розмір ящика 32,0×18,5×5,8 см
Кількість у ящику 6 шт.