Закваска «Яготинська» з полуницею та зі злаками відтепер у великій економічній упаковці

16 грудня 2014

На численні прохання споживачів, найулюбленіші види Закваски ТМ «Яготинська» з наповнювачами «полуниця» і «висівки та злаки» відтепер випускаються у великій сімейній упаковці масою 900 г. Незважаючи на те, що Закваска — відносно новий молочнокислий продукт, що з’явився на українському ринку близько 10 років тому, вона встигла не лише міцно закріпитися на полицях продуктових магазинів, але і розвинутися в окрему товарну категорію. На «батьківщині» заквасок, Яготинському маслозаводі, за роки випуску цього чудесного продукту, виробничі показники збільшилися в 100 разів: з 300 літрів до 30 тон на день.

Саме технологи Яготинського маслозаводу придумали цей унікальний корисний для здоров’я продукт і зуміли створити на виробництві такі умови, щоб перенести виготовлення Закваски з лабораторії, де він вироблявся в дуже обмеженій кількості, безпосередньо в цех. Про те ж, що покупець оцінив смакові та профілактичні властивості закваски говорить той факт, що за останні пару років на прилавках магазинів з’явився досить великий асортимент заквасок різних фірм-виробників, а в 2012 році Інститут споживчих експертиз навіть провів незалежне дослідження якості заквасок всіх наявних на ринку торгових марок, в якому Закваска ТМ «Яготинська» з наповнювачем «полуниця» посіла перше місце.

Унікальною особливістю Яготинської закваски є її компонентний склад. Так, в Заквасці, на відміну від йогуртів, відсутні стабілізатори та загусники. Густоту і однорідну консистенцію продукту «організовують» корисні молочнокислі бактерії, яких в Заквасці в 10 разів більше, ніж, наприклад, в кефірі. Закваска ТМ «Яготинська» складається виключно з молока і молочнокислих бактерій, а також натуральних фруктових наповнювачів і є виключно корисним продуктом для всієї родини.