15 листопада 2016

Унікальний та ексклюзивний кисломолочний напій, який виготовляє ПАТ «Яготинський маслозавод», відтепер випускається і у великій упаковці обсягом 900 грамів.

Технологію кисломолочного напою «Геролакт» на основі спеціально створеної закваски «Стрептосан» було розроблено в 1984 році фахівцями українських інститутів, в тому числі й Інституту геронтології НАМН України. Напій містить бактеріальну культуру, характерну для кишкового біоценозу довгожителів Абхазії. Оригінальну рецептуру славнозвісного кисломолочного напою, що повертає молодість і хороше самопочуття людям середнього віку, придбала Група компаній «Молочний альянс», а в життя його втілили майстри молочної справи «Яготинського маслозаводу», що входить до складу Групи.

«Рішення щодо введення в асортимент ще однієї позиції „Геролакту“ з більшим обсягом було прийняте після проведення опитування споживачів, які вподобали цей напій, а також враховуючи звернення покупців з проханням випускати „Геролакт“ у більшій, ніж 500 грамів, упаковці», — зазначив голова Правління ПАТ «Яготинський маслозавод» Олександр Сіренко.

«Геролакт» є дійсно унікальним продуктом, адже він значною мірою забезпечує потребу в засвоюваному кальції (в оптимальному співвідношенні з фосфором, білками та лактозою), незамінних аміно- і жирних кислотах, вітамінах С та Е. Під час регулярного споживання «Геролакту» нормалізується рівень глюкози в крові, робота травної та серцево-судинної систем, опорно-рухового апарату, знижується загальний рівень холестерину в крові. Продукт має яскраво виражену антисклеротичну дію. «Геролакт» містить молочнокислі бактерії та пробіотик Enterococcus faecium, особливо корисні для людей зрілого віку. Ці мікроорганізми підвищують природний вміст в організмі вітамінів групи В та допомагають засвоюватись вітамінам С та Е, що містяться у напої.

Нагадаємо, ПАТ «Яготинський маслозавод» налагодив виробництво ексклюзивного кисломолочного напою «Геролакт» у серпні 2014 року. Унікальний продукт випускався в упаковці одного формату — Пюр-пак обсягом 500 грамів.