30 вересня 2013

ПАТ «Яготинський маслозавод» пройшов ресертифікацію на відповідність інтегрованої системи управління якістю вимогам двох міжнародних стандартів: ДСТУ ISO 22000:2005 та ДСТУ ISO 9001:2009. Дані стандарти розроблено для організацій, які бажають довести свою здатність систематично виробляти якісну продукцію, що задовольняє потреби споживача.

Сертифікати відповідності видав Орган сертифікації системи управління ДП «Укрметртестстандарт» терміном на 3 роки. В ході перевірки було інспектовано всі діючі підрозділи заводу і встановлено, що інтегрована система управління якістю на підприємстві функціонує відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2005 та ДСТУ ISO 9001:2009. Область сертифікації — виробництво молока та молочних продуктів: молока питного, масла солодковершкового і топленого, сирів (жирних, м’яких, розсільних, кисломолочних), кисломолочної продукції (кефіру, ряжанки, простокваші, напою «Закваска», йогурту, сметани).

«Для нашого заводу даний сертифікат є важливим фактором довіри споживачів та бізнесових партнерів, — розповідає Олександр Олександрович Сіренко, директор Яготинського маслозаводу, — адже ми постійно працюємо над модернізацією виробництва та розширенням продуктового портфелю ТМ „Яготинське“. На сьогоднішній день завод випускає понад 10 видів молочної продукції та більше 60 асортиментних позицій».

Яготинський маслозавод є одним з найбільших національних виробників молочної продукції. Це сучасне базове підприємство з виробництва масла, сухого знежиреного молока та цільномолочної продукції. Персонал, який бере участь у функціонуванні системи менеджменту якості, має достатній рівень освіти, фахової підготовки та компетентності, що дозволяє йому вміло застосовувати досвід та знання під час виготовлення продукції.

З моменту заснування підприємства у 1956 р. продукція Яготинського маслозаводу високо оцінюється на загальнодержавному та міжнародному рівнях.