10 травня 2017

Яготинський маслозавод розширив асортимент своєї продукції унікальною новинкою — йогуртом «Турецький». Це аналог традиційного кисломолочного продукту Туреччини, який є основою багатьох національних страв. В основі йогурту «Турецький» ТМ «Яготинський» — лише натуральні інгредієнти — молоко та спеціальні зквашувальні культури.

Йогурт «Турецький» ТМ «Яготинський»

Йогурт «Турецький» — більш легкий продукт у порівнянні з вершками та сметаною. Він є незамінним для людей, які ведуть здоровий спосіб життя та дотримуються правильного та дієтичного харчування. Тому може використовуватися замість майонезу для заправки салатів. Має тонкий, вишуканий та збалансований смак, містить корисні речовини та мікроелементи. Його можна використовувати як самостійну страву або як основу для десертів та у якості інгредієнту для приготування соусів до м’ясних, рибних та овочевих страв.

Йогурт «Турецький» від ТМ «Яготинський» випускатиметься вагою 300 грамів, у стаканчику з кришкою, що робить його зручним у використанні та зберіганні.