1 жовтня 2018

1 жовтня на території України стартує спільна благодійна акція бренду «Яготинське» та Благодійного фонду «Таблеточки». Завдяки цій акції кожен українець має можливість допомогти одужати онокохворим діточкам. Для цього потрібно лише придбати молоко «Велике» ТМ «Яготинське» 2000 гр 2,6% жиру.

«Благодійність є невід’ємною частиною корпоративної соціальної відповідальності нашої компанії, яка працює чесно і прозоро з першого дня її існування. Цією акцією ми хочемо дати нашим споживачам можливість разом з нами допомогти дітям і, таким чином, згуртуватись і стати єдиною командою», — підкреслив Голова Наглядової ради АТ «Молочний альянс» Сергій Вовченко.

Акція триватиме три місяці: з 1 жовтня до 31 грудня 2018 року по всій території України, окрім тимчасово окупованих території Донецької та Луганської областей та анексованого Криму.

З кожної проданої упаковки молока «Велике» ТМ «Яготинське» 2,6% жиру 10 копійок буде спрямовано на рахунок БФ «Таблеточки». Зібрані кошти підуть на закупівлю життєво важливих препаратів для дітей, що лікуються в онкоцентрах Київської, Миколаївської, Полтавської та Черкаської областей.

Довідка: На сьогоднішній день на обліку в лікарнях України нараховується близько 6000 дітей з онкологічним статусом. Нових випадків дитячих онкозахворювань щорічно виявляється близько 1000. Найпоширенішим діагнозом серед злоякісних новоутворень у дітей є лейкоз, або рак крові (28% усіх злоякісних пухлин у дітей), на 2 місці — пухлини головного мозку (17%), на третьому — лімфоми (14%). Від раку в Україні одужує 55% онкохворих дітей, а, наприклад, в США — це 85% дітей.