Результати експертизи продукції ТМ «Яготинське»
4 жовтня 2016
Шановні споживачі, партнери!
Як ми і обіцяли, інформуємо вас, що ПАТ «Яготинський маслозавод» отримав результати експертизи молочної продукції, яка 21 вересня 2016 року була відправлена на дослідження. Нагадаємо, що в ході першої екскурсії на завод, споживачі продукції ТМ «Яготинське» в цеху експедиції із вже запакованих до продажу упаковок, відібрали продукцію, проконтролювали її пломбування, а потім представники, відібрані жеребкуванням, разом з представником заводу відвезли на дослідження до двох лабораторій, сертифікованих до вимог європейського стандарту ISO 17025: Всеукраїнського державного
За вибором споживачів, які брали участь в першій екскурсії, відібрана продукція була перевірена за наступними показниками:
1. Всеукраїнським державним
- антибіотики
- мікробіологію
- масову частку жиру
Додатково, сир, йогурт, закваска, кефір, сметана — на молочнокислі бактерії, а масло солодковершкове 73% — на наявність рослинних жирів
2. Випробувальним центром Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи було перевірено:
- Молоко 2,6% — на антибіотики, жир, мікробіологію
- Закваска «Висівки–злаки» — на мікробіологію
- Кефір 2,5% — на молочнокислі бактерії, жир
- Сметану 21% — на молочнокислі бактерії, жир, мікробіологію
- Йогурт 1,5% «Полуниця» — на мікробіологію
- Сир домашній 0,6% — на мікробіологію та на молочнокислі бактерії.
- Масло солодковершкове 73% — на наявність рослинних жирів.
Результати експертиз, сканкопію яких ми додаємо до цього посту, довели, що антибіотикі в продукції ТМ «Яготинське» відсутні! В маслі солодковершковому 73% жиру ТМ «Яготинське» рослинні жири експертиза не виявила.
Наявність молочнокислих бактерій у продукції відповідає нормам, а за
Результати досліджень: