15 червня 2011

Нові продукти з печі ТМ «Яготинське», що виготовляються за традиційним народним рецептом шляхом настоювання у печі, прийшлися до смаку не лише пересічним, але й зірковим українцям. Так, народний артист України Богдан Бенюк із задоволенням починає свій день із простокваші «Яготинської» з печі, а завершує його ряжанкою «Яготинською» з печі.

Ряжанка «Яготинська» з печі виготовляється за традиційними рецептами шляхом сквашування натурального молока закваскою на чистих культурах молочнокислих бактерій з подальшим тривалим настоюванням у печі, що робить її густою і смачною. Такий істинно народний спосіб приготування ряжанки дозволяє отримати однорідну, глянцеву і щільну структуру продукту, а також неповторний чистий кисломолочний смак без сторонніх присмаків і запахів.

Сировина, що використовується для приготування ряжанки, відповідає вимогам діючих державних стандартів якості та санітарних правил. Наприклад, молоко використовується лише незбиране і «живе» без додавання консервантів і стабілізаторів. Перед початком виробничого процесу прийняте на заводі молоко очищають і термізують і лише потім виготовляють ряжанку. Для цього до попередньо гомогенізованого і пастеризованого молока додають закваску на чистих культурах молочнокислого стрептокока. Такий спосіб виготовлення ряжанки дозволяє отримати натуральний корисний для здоров’я продукт.