21 квітня 2015

Лідер ринку дитячого молочного харчування України, торгова марка «Яготинське для дітей», дбаючи не лише про здоров’я малюків, а й про їх розвиток, запрошує дітей та їхніх батьків весело і з користю провести час на розважально-навчальному заході «Уїк-енд з журналом «Твой малыш», який відбудеться в київському гольф-клубі на Оболоні. Гостей чекають пізнавально-навчальні ігри для дітей; різнопланові розваги; захоплюючі майстер-класи для дітей і батьків; знайомство з навчальними програмами шкіл і розвиваючих центрів; позитивна атмосфера для всієї родини. А для найменших відвідувачів ТМ «Яготинське для дітей» підготувала серію безкоштовних творчих майстер-класів, спрямованих на розвиток дрібної моторики ручок, пам’яті, посидючості і талантів юних творців прекрасного.

Юних гостей «Уїк-енду» чекає безліч захоплюючих творчих майстер-класів від ТМ «Яготинське для дітей». Дипломовані майстри навчать малюків робити святкові листівки за допомогою мистецтва квілінгу, створювати казкові вазочки і ліхтарики зі скляних пляшок і власноруч розфарбовувати дерев’яні магніти, прикрасу будь-якого холодильника. Крім позитивних емоцій маленькі учасники майстер-класів отримають пам’ятні подарунки від ТМ «Яготинське для дітей».

З любов’ю створюючи якісне молочне харчування для дітей від 6 місяців, торгова марка «Яготинське для дітей» піклується не тільки про здоров’я маленьких українців, а й про їх повноцінний розвиток, тому продовжує реалізовувати програму безкоштовних творчих майстер-класів для малюків.

Незмінною перевагою всієї продукції ТМ «Яготинське для дітей» є відмова від додавання цукру, а в якості підсолоджувача використана корисна для дитячого організму фруктоза. Молоко, кефір, йогурти та заквасочка ТМ «Яготинське для дітей» продаються в безпечній і екологічної скляній упаковці зі зручною кришкою, яка відкривається і щільно закривається, що дозволяє зберігати продукт свіжим. Крім того, в нашій продукції для малюків ми використовуємо виключно натуральні фруктові і ягідні наповнювачі, характерні для нашого регіону і сертифіковані для виробництва дитячого харчування. Продукція ТМ «Яготинське для дітей» не містить нічого, крім натурального фермерського молока, заквасок і фруктово-ягідних наповнювачів.