26 квітня 2013

Продуктовий портфель ТМ «Славія» поповнився новими видами цільномолочної продукції: сметана 15% жиру, 300 г; закваски «Груша-ваніль», «Яблуко-кориця», 2,5% жиру, 450 г; та ультрапастеризованим молоком 2,6% і 3,2% жиру, 950 г.

Сметана ТМ «Славія» виготовляється з якісного натурального коров’ячого молока. Термін зберігання сметани — не більше 10 діб від дати виробництва.

Справжня натуральна сметана виробництва Баштанського сирзаводу має в міру густу й однорідну консистенцію та свіжий кисломолочний смак, а також містить макро- і мікроелементи й велику кількість вітамінів. Сметана добре сприймається будь-яким організмом і є незамінним продуктом для людей з порушенням роботи шлунково-кишкового тракту.

Закваски «Груша-ваніль» і «Яблуко-кориця» ТМ «Славія», 2,5% жиру, продовжують продуктову лінійку заквасок ТМ «Славія». До їхнього складу входять натуральне коров’яче й знежирене молоко, заквашені культури, фруктові наповнювачі. Це один з найбільш корисних кисломолочних продуктів, у якому зміст мікроорганізмів перевищує кефір у 10 разів. Термін зберігання заквасок — не більше 7 діб.

Закваски необхідні для підтримки здоров’я кишечника, від якого залежить стан шкіри, імунітет і загальний тонус організму. Вони поліпшують травлення, лікують дисбактеріоз. Для більш ретельного очищення організму закваску рекомендують пити ввечері, замість вечері.

Молоко питне ультрапастеризоване ТМ «Славія», 2,6 та 3,2% жиру, 950 г випускається в упаковці Тетра Пак. До складу продукту входять молоко коров’яче цільне й молоко коров’яче знежирене. Це безпечний і корисний продукт в сучасній упаковці Тетра Пак, який зберігає свіжість протягом тривалого часу. За відсутності прямого сонячного світла і температури, що не перевищує 25°С, молоко можна зберігати до 180 діб.

Вживання якісного молока допомагає подолати проблеми травлення, нервової, серцево-судинної й імунної систем, поліпшує стан шкіри, волосся й слизових оболонок.

Сировина, яку використовують для виготовлення всієї продукції Баштанського сирзаводу, відповідає вимогам діючих державних стандартів якості й санітарних правил.

Новий асортимент ТМ «Славія» підтримує традиційну для заводу якість продукції, яка вже відзначалась численними нагородами й сертифікатами.