ТМ «Яготинське для дітей» стала найкращою на Всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України»

18 листопада 2013

Продукція ТМ «Яготинське для дітей» продовжує завойовувати не лише симпатії споживачів, але й експертів. Так, сиркова паста з наповнювачем «Груша-кукурудза» та йогурт «Банан-гарбуз» отримали престижні нагороди на Всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України» — єдиному державному конкурсі, що проходить під патронатом Президента та Уряду України.

Саме якість посідає перше місце у переліку критеріїв, якими ми керуємось, обираючи ту чи іншу продукцію у своєму повсякденному житті. Адже рівень нашого життя визначає якість продукції, якою ми користуємось щодня або час від часу. У сучасних умовах цей критерій є ключем до успіху в діяльності будь-якого підприємства, будь-якої галузі і звичайно ж кожної країни.

Відтак вже 10-й рік поспіль проводиться Всеукраїнський конкурс якості продукції «100 кращих товарів України», покликаний об’єднати зусилля, спрямовані на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, задоволенню потреб і очікувань споживачів. Цьогоріч на участь у конкурсі подали заявки близько півтори тисячі компаній. Ми раді, що саме продукція ТМ «Яготинське для дітей» отримала заслужену перемогу і увійшла до переліку 100 найкращих товарів України в 2013 році.