Спеціалізований завод дитячого молочного харчування «Яготинське для дітей» увійшов у трійку лідерів ринку за перший рік роботи

11 листопада 2013

Перший та єдиний в Україні окремо побудований спеціалізований завод дитячого молочного харчування «Яготинське для дітей» відсвяткував свій перший день народження в компанії журналістів провідних українських видань. Прес-тур, організований на зразкове виробництво молочних продуктів для найменших, привернув увагу багатьох ЗМІ від ділових видань до спеціалізованих журналів для молодих батьків.

І це не дивно, адже заводу було чим похвалитись: бренд, під яким випускається продукція нового заводу, «Яготинське для дітей», за перший рік свого існування досягнув фантастичних показників успіху, охопивши своєю присутністю всю територію України. Так, лише за перше півріччя 2013 року ТМ «Яготинське для дітей» увійшла в трійку лідерів ринку дитячого молочного харчування України та на сьогоднішній день завоювала більш ніж 20% цього ринку.

На сьогоднішній день завантаженість Згурівського заводу дитячого харчування складає 44%, а на повну потужність завод планує вийти до кінця 2014 року.

«Ми дуже задоволені результатами роботи підприємства та всієї команди за цей рік, — розповів журналістам Сергій Олександрович Каліберов, Голова Ради Директорів АТ „Молочний Альянс“. — Приймаючи рішення про будівництво нового заводу, ми керувались дослідженнями про ненаповненість ринку дитячого молочного харчування в Україні і намагались зробити для малят найкраще, задовольнити не лише потреби дітлахів у смачному та безпечному харчуванні, але й потреби батьків у зручності використання продукту та непохитній впевненості у його якості. Приємно, що нам вдалося так швидко досягнути поставлених цілей».

Підстави у впевненості щодо якості продукції дійсно є: Згурівський завод дитячого харчування оснащено найсучаснішим обладнанням закритого циклу від світових виробників, яке виключає прямий контакт людських рук з продукцією під час її виробництва. Весь виробничий цикл від прийому молока на завод до фасування готової продукції відбувається в закритому режимі без втручання людини. Переконатись у цьому батьки можуть на власні очі — на заводі регулярно відбуваються ознайомчі екскурсії для споживачів, записатись на які можна на сайті «Яготинське для дітей» www.yagotynkids.com.ua.

Асортимент заводу за рік було розширено та оптимізовано. Він, як і раніше, включає усі види молочних продуктів, що необхідні для здорового розвитку дитини віком від 6 місяців до 3-х років, але тепер молоко дитяче питне стерилізоване вітамінізоване можна також придбати у зручній упаковці Тетра Пак об’ємом 200 мл з трубочкою, 500 мл та 1000 мл, а пасти сиркові ТМ «Яготинське для дітей» з наповнювачами «Груша-кукурудза» і «Персик» відтепер випускаються в упаковці масою 100 г.

Крім того, незмінними перевагами ТМ «Яготинське для дітей» є відмова від додавання цукру (в якості підсоложувача використана корисна для дитячого організму фруктоза), безпечна та екологічна скляна упаковка зі зручною кришкою, яка відкривається та щільно закривається, а також виключно натуральні фруктові наповнювачі, характерні для нашого регіону та сертифіковані для виробництва дитячого харчування. Продукція ТМ «Яготинське для дітей» не містить нічого, окрім натурального фермерського молока, заквасок та фруктових наповнювачів.

І звісно ж, на заводі величезну увагу приділяють контролю якості молока та готової продукції. У сучасній лабораторії заводу здійснюється контроль всієї вхідної сировини, характеристики якої відповідають строгим нормам законодавчих документів, а також власної специфікації підприємства. Кожна партія молока перевіряється за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Обов’язковому щоденному контролю підлягає і готова продукція підприємства.