1 квітня 2013

У січні 2013 р. на телеекрани України вперше вийшов яскравий і захоплюючий рекламний відеоролик дитячого молочного харчування «Яготинське для дітей». Глядачі змогли побачити й оцінити результат роботи творчого тандема — ТМ «Яготинське для дітей» і продакшн-студіїTV-UA.ORG.

Все у цьому ролику привертає увагу: історія, представлена цікаво й яскраво, піднесений дитячий голос, весела ігрова мелодія. Атмосфера дитячого свята супроводжує глядача до кінця перегляду.

Особлива роль у ролику приділяється об’ємній книзі, яка виготовлена вручну за технологією Pop-up. Саме вона стала мрією для багатьох українських дітлахів, які побачили ролик по телевізору. І особливо часто вони ставлять запитання: де можна придбати таку книгу? Про це розповіли їхні мами, які звертаються в компанію та діляться враженнями від продукції й побаченої реклами. На сьогоднішній день ця книга — єдина, унікальна й неповторна, і її знову можна буде побачити з 1 квітня 2013 р. на телеекранах України.

Заплановано другу хвилю показів на багатьох провідних телеканалах країни: Новий, СТБ, ICTV, QTV, ПКВМ, Інтер, НТН, К1, Піксель, РТР-Планета, Україна, Меню-ТВ. Глядачі зможуть ще раз побачити улюблені фрукти й овочі, корову, завод та інших героїв ролика, які оживають в руках дітей-акторів.