13 січня 2014

Піклуючись про здоров’я нації, група компаній «Молочний Альянс» не лише виробляє високоякісні молочні продукти без рослинних жирів, антибіотиків та консервантів, але й реалізує багато соціальних проектів, що стосуються культури, спорту, здоров’я, піклування та турботи про майбутнє покоління.

Підтримка благодійних проектів функціонує як добре налагоджена система, що відшліфовувалась протягом останніх кількох років. Так, кожне з 9 підприємств, які входять до складу холдингу, щоквартально витрачає від 10 до 20 тис. грн. на фінансування соціальних проектів районного та обласного значення, наприклад, фінансування ремонту та облаштування районних дитячих будинків, шкіл, лікарень, будинків для пенсіонерів, бібліотек та спортивних секцій, шефство над багатодітними родинами, облаштування дитячих майданчиків тощо.

Крім того, АТ «Молочний Альянс» охоче відгукується на прохання виділити смачну та корисну молочну продукцію для реалізації різноманітних соціальних проектів. Наприклад, відділення дитячої онкології Національного Інституту раку щомісяця отримує молочні ласощі у вигляді дитячих йогуртів, кефірів і сиркових паст для покращення настрою та самопочуття маленьких пацієнтів. Також натуральні сири та інші корисні молочні продукти неодноразово виділялись для вихованців дитячих будинків та мешканців будинків для пенсіонерів, для частування гостей та учасників культурно-мистецьких заходів, фестивалів і конкурсів.

Торгова марка «Яготинське для дітей», якій нещодавно виповнився перший рік, зосередила свою увагу на здоров’ї та відмінному самопочутті малюків віком до 3-х років та їхніх мам, започаткувавши фітнес-проект «Фітнес для мам», покликаний навчити молодих мам, як за допомогою нескладних вправ, граючись з малюком або прогулюючись з візочком, повернути прекрасну фізичну форму.

Загалом, протягом 2013 року на реалізацію благодійних та соціальних проектів групою компаній «Молочний Альянс» було виділено близько півмільйона гривень. У 2014 році керівництво холдингу має намір продовжити інвестувати кошти у благодійні проекти, що стосуються здоров’я, підтримки молодих талантів, культури та спорту.