ПАТ «Новоархангельський сирзавод» представив продукцію підприємств АТ «Молочний Альянс» на виставці «АгроЕкспо» в Кіровограді

16 жовтня 2014

Під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України в Кіровограді відбулася Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо-2014». У заході взяли участь 364 компанії, серед яких і ПАТ «Новоархангельський сирзавод». Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала більше 18 тисяч чоловік.

Серед 364 компаній, що взяли участь у виставці, більшість склали вітчизняні виробники. ПАТ «Новоархангельський сирзавод» представив на виставці великий асортимент молочної продукції підприємств Групи компаній «Молочний Альянс», а також твердий сир «Едам» власного виробництва. Відвідувачі «АгроЕкспо-2014» також мали змогу скуштувати представлену продукцію.

Загальна кількість відвідувачів виставки за три дні роботи склала більше 18000 людей, в першу чергу — аграріїв з Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Миколаївської, Херсонської, Одеської, Вінницької, Запорізької, Харківської областей та інших регіонів України.

Нововведенням «АгроЕкспо» 2014 року стало облаштування сучасного критого павільйону з усіма зручностями. Цей крок організаторів ще більше розширив можливості учасників виставки максимально якісно представити власну продукцію. Наявність критих та відкритих площ для експозицій, а також полігона для демонстраційних показів техніки в роботі надали учасникам можливість вибору формату участі у виставці та максимально комфортні умови для презентації своєї продукції.

Крім того, організатори виставки поставили собі за мету зробити «АгроЕкспо» аграрним форумом, орієнтованим на відвідування аграріями з усієї України разом з родинами. З цією метою в 2014 році започатковано новий розділ «АгроЕкспо» — народний «Покровський ярмарок», в рамках якого відбулися творчі виступи народних колективів, продаж товарів народних промислів та сувенірів, частування національними стравами, торгівля товарами народного споживання, розважальна програма тощо.

Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо» проходить щорічно. Проведення «АгроЕкспо» у центрі України, в одному з найбільших сільськогосподарських регіонів країни, робить виставку максимально доступною для відвідувачів з усіх регіонів України.