11 червня 2014

Весняний сезон закінчено, а з ним і екскурсії на виробництво дитячих молочних продуктів ТМ «Яготинське для дітей». Зважаючи на початок сезону відпусток, ми призупиняємо екскурсії на Згурівський завод дитячого харчування до вересня 2014 року. Проте запис на екскурсії на сайті «Яготинське для дітей» триває і дуже скоро завод знову привітно відкриє свої двері перед найвимогливішими відвідувачами — молодими батьками.

Як завжди, учасники безкоштовної екскурсії зможуть прогулятися по цехах підприємства і почути історію про те, як створюються смачні та корисні молочні продукти для малюків з демонстрацією всього виробничого процесу. Молоді батьки дізнаються звідки на завод надходить молоко, як перевіряють його якість, як воно очищується і сортується, і як виробляється улюблена малюками молочна продукція.

Гості зможуть переконатися, що вся продукція нового унікального заводу з виробництва дитячого молочного харчування «Яготинське для дітей» виготовляється з натурального фермерського молока високої якості, яке пройшло сувору сертифікацію, що для сквашування молока використовуються виключно високоякісні закваски європейських виробників, а для отримання смаку додаються натуральні фруктові, овочеві та ягідні наповнювачі, вирощені в екологічно чистих районах України. Готова продукція для малюків не містить цукру, а щоб надати йому солодкого смаку, використовується натуральна фруктоза. На заводі також зовсім не використовуються консерванти та синтетичні барвники.

Бажаємо всім приємного літнього відпочинку і чекаємо в гості у вересні 2014 року!