15 грудня 2014

Група компаній «Молочний Альянс» продовжує підтримувати переселенців зі східних регіонів України, які тимчасово розмістилися в санаторії «Тетерів», що в місті Коростишів Житомирської області. Уже втретє компанія передала солідну порцію якісних молочних продуктів для повноцінного харчування людей, що потрапили в скрутне становище. Санаторій прихистив понад 300 біженців різних вікових груп.

Для підтримки фізичного здоров’я та забезпечення якісного харчування переселенців, група компаній «Молочний Альянс» виділила 200 літрів натурального коров’ячого молока, 80 кг вершкового масла найвищої якості, 40 кг натурального твердого сиру, а також дитяче молочне харчування ТМ «Яготинське для дітей» для 25 малюків, які проживають в санаторії зі своїми батьками.

«Ми і далі плануємо робити все, що в наших силах, щоб допомагати нашим співвітчизникам, які потрапили в біду, — коментує Сергій Каліберов, Голова Ради Директорів АТ „Молочний Альянс“, — у такий скрутний для всіх час ми не можемо залишатися осторонь. Ми активно відгукуємось на прохання про допомогу, надаємо натуральну високоякісну молочну продукцію для забезпечення здорового харчування і гарного самопочуття наших співгромадян».