12 вересня 2013

ТМ «Яготинське для дітей» дбає не лише про здоров’я малят, але й їхніх мам та представляє унікальний проект — серію занять «Фітнес для мам», що допоможуть мамі, гуляючи з дитиною, повернути прекрасну фізичну форму.

Бажаєте отримати заряд бадьорості та хорошого настрою, а також дізнатися, як можна, гуляючи зі своїм малюком, набути прекрасної фізичної форми? Запрошуємо Вас до парку ім. Т.Г. Шевченка, де 14 вересня об 11:00 відбудеться безпрецедентний для України захід для молодих мам — масове відкрите та абсолютно безкоштовне заняття з фітнесу «Фітнес для мам» під керівництвом досвідченого інструктора.

Фітнес для молодих мам (бебі-фітнес) — це комплекс спеціальної відновлювальної гімнастики, в якій беруть участь мама з дитячим візочком або мама і дитина від 3-х місяців. Цей популярний у світі комплекс вправ можна виконувати під час прогулянки з візочком або вдома, граючись із дитиною. Для годуючих мам, яким не можна сидіти на дієті, а ходити до спортивної зали часто немає можливості, бебі-фітнес дарує можливість повернути втрачену форму.

Подарунки та прекрасний настрій гарантуємо!

Заняття проводитимуться протягом вересня в різних парках Києва. Слідкуйте за новинами на сайті «Яготинське для дітей», щоб дізнатися про місце й дату проведення наступного заходу.