Баштанський сирзавод освоїв виробництво вершкового сиру
7 жовтня 2015
Баштанський сирзавод освоїв виробництво нового продукту в категорії м’які сири — сиру вершкового «Крем-сир» 20% жиру під ТМ «СЛАВІЯ». Новинка виготовляється з цільного коров’ячого молока і вершків з використанням бактеріальних заквасок.
Сир вершковий «Крем-сир» ТМ «СЛАВІЯ» має ніжну однорідну консистенцію і не потребує періоду дозрівання. Для продукту характерні такі органолептичні показники: білий колір, помірно виражений сирний смак, в міру підсолений, чистий кисломолочний смак і запах, в’язка пастоподібна консистенція.
Вершкові сири використовують як самостійну закуску, додаючи приправи та спеції, як бутербродну начинку, начинку для ролів в японській кухні і вареників в українській, вони входять до складу багатьох рецептів тортів і тістечок.